09:23
До Дня пам’яті та примирення

        У рамках тижня «Вахта пам’яті» до Дня  пам’яті та примирення й відзначення 75-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у школі проходять різноманітні заходи в дистанційному режимі. Бо кожний захід – це наша пам’ять про складну дорогу до Перемоги та тих, хто йшов цією дорогою.

          Учні 1-5 класів взяли участь у святковому челенджі «Вклоняємось Вам, бо пам’ятаємо». Читали вірші, які йшли від серце правнуків падали краплями добра, здоров’я, поваги в серце ветеранів та  вітали мешканців міста з Днем Перемоги у Другій світовій війні.

 У виставці малюнків, листівок, поробок на тему «Пам’ятаємо! Перемагаємо!» взяли участь учні 1-5, 7, 9-10 класів.

У школі була створена віртуальна стіна пам’яті  «Сторінка пам’яті про моїх дідів та бабусь». До цього заходу приєднались учні та вчитель російської мови та зарубіжної літератури Доля Н.І.,  вони розповідали про своїх батьків, прадідів та прабабусь, які пройшли бойовий шлях від першого до останнього дня війни, наближаючи Перемогу.

Дивись за посиланням

Учні 2А, 4А, 5А, 5Б, 5В, 6А, 6Б, 11А класів привітали мешканців міста з Днем Перемоги на віртуальній дошці «ЗІ СВЯТОМ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ!»

Дивись за посиланням

 

Переглядів: 303 | Додав: znz20melitopol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: